Μενού
ΚΑΛΑΘΙ

Τρόποι αποστολής - Eπιστροφές

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ 

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ-ΧΡΕΩΣΕΙΣ

Το thelamp.gr απευθύνεται και εξυπηρετεί πελάτες από όλο τον κόσμο.
Τα έξοδα αποστολής ποικίλουν ανάλογα με τον τύπο, το μέγεθος, το βάρος των αντικειμένων και τον προορισμό. Έχουμε διαμορφώσει την πολιτική μας σχετικά με την αποστολή εμπορευμάτων όσο το δυνατόν πιο δίκαια.
Εντός Ιωαννίνων με δικό μας μεταφορικό μέσο λαμβάνετε την παραγγελία σας την επόμενη εργάσιμη μέρα (βασική προϋπόθεση να έχετε λάβει το email επιβεβαίωσης και διεκπεραίωσης της παραγγελία σας) . 
Μπορείτε, επίσης, να παραλαμβάνετε τις παραγγελίες σας από την έδρα μας, Χρήστου Κατσάρη 6 T.K. 45221 Ιωάννινα, χωρίς καμία επιβάρυνση.

Για την υπόλοιπη Ελλάδα, για αγορές άνω των 99€  ο πελάτης δεν επιβαρύνεται για τη μεταφορά της παραγγελίας έως 3kg βάρους και όγκου.
Για αγορές μικρότερου ποσού το κόστος είναι 3,60€ έως 3kg βάρους και όγκου, πάνω από 3kg το κόστος είναι 1,50€/kg.  
Οι αποστολές των δεμάτων πραγματοποιούνται μέσω των εταιρειών  ACS courier ή το απλό Ταχυδρομείο .
Επίσης,  οι αποστολές των δεμάτων πραγματοποιούνται και μέσω της εταιρείας  ΕΛΤΑ courier με κόστος 3,60€ εώς 2kg βάρους και όγκου, πάνω από 2kg το κόστος είναι 1€/kg.

Σε περίπτωση πληρωμής της παραγγελίας με αντικαταβολή  η οποία εφαρμόζεται μόνο για παραδόσεις εντός Ελλάδας και μόνο για αξία αγορών που δεν υπερβαίνει τα 300€, η οποία επιβαρύνεται με έξοδα διαχείρισης αντικαταβολής 2,50€ ανά παραγγελία και αποστολή ΜΟΝΟ με το απλό Ταχυδρομείο ( με παραλαβή απο το τοπικό σας Ταχυδρομείο ).
 
Επίσης, αν ο πελάτης επιθυμεί η αποστολή να γίνει με μεταφορική της δικής του επιλογής, θα πρέπει να έχει προηγουμένως ενημερώσει το αρμόδιο τμήμα. Σε αυτή την περίπτωση δεν ισχύουν οι χαμηλές χρεώσεις που έχουμε εξασφαλίσει.
 
Για αποστολές σε χώρες εντός και εκτός Ευρώπης η αποστολή γίνετε με το απλό Ταχυδρομείο (με αριθμό αποστολής) και η χρέωση προσαρμόζετε ανάλογα την χώρα και το βάρος.
 
Σε περίπτωση αποστολής με COURIER σε δυσπρόσιτη περιοχή το δέμα θα παραμένει στο πλησιέστερο τοπικό γραφείο και θα παραλαμβάνεται από εκεί. Υπάρχει δυνατότητα παράδοσης ακόμα και σε δυσπρόσιτη περιοχή μετά από συνεννόηση με την ACS και με την κατά περίπτωση επιπλέον χρέωση.
Για αντικείμενα μεγάλου βάρους ή όγκου οι αποστολές γίνονται με συνεργαζόμενα πρακτορεία μεταφορών της thelamp.gr.
Η χρέωση μεταφορικών εξαρτάται από τον όγκο και το βάρος της παραγγελίας και αφορούν την μεταφορά έως το πρακτορείο μεταφορών της περιοχής σας.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται μέσα σε 2-10 εργάσιμες μέρες (ανάλογα με την ύπαρξη και τη διαθεσιμότητα του προϊόντος). Σε περίπτωση που δε μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (απεργίες, κακές καιρικές συνθήκες κ.τ.λ.) θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και χωρίς να υποχρεούστε  να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 14 ημερών από την ημερομηνία της έκδοσης του παραστατικού.
Στην περίπτωση αυτή, σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων.
Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε μπορείτε να μας στείλετε email στο sales@thelamp.gr ή να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας για να σας δώσουμε Αριθμό Έγκρισης Επιστροφής Προϊόντων.

Διαδικασία Επιστροφής
1.Συσκευάζετε το προϊόν, σε ένα μεγαλύτερο κουτί για την αποφυγή οποιαδήποτε ζημιάς κατά τη μεταφορά.
2. Τοποθετείτε μέσα στη συσκευασία την οποία έχετε φτιάξει τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή (π.χ. ΔΑΤ, ΔΑ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ).
3. Σε περίπτωση επιστροφής λόγω κακής λειτουργίας, περιγράψτε ακριβώς το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.
4. Αποστέλλετε το δέμα, μέσω πρακτορείου ταχυμεταφορών από το οποίο παραλάβατε την παραγγελία σας, υπόψιν Τμήματος Επιστροφών, εντός της ως άνω προθεσμίας.
5. Η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι: 
Στάθης Νικόλαος & Στάθη Αικατερίνη Ο.Ε.
thelamp.gr
Χρήστου Κατσάρη 6
T.K. 45221 Ιωάννινα

Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε πως σε περίπτωση την οποία το προϊόν δεν πληροί τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου.
Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.
Σημειώσατε ότι επιστροφές προϊόντων που δεν υπήρχαν σε STOCK (ούτε στην αποθήκη μας αλλά ούτε και στην αντιπροσωπεία) και έγινε παραγγελία αποκλειστικά για εσάς δεν θα γίνονται δεκτές.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κλπ.).

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 15 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα με έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό του  δικαιούχου που αναγράφεται στο παραστατικό αποστολής των προϊόντων.