Μενού
ΚΑΛΑΘΙ

Επιστροφές

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και χωρίς να υποχρεούστε  να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 14 ημερών από την ημερομηνία της έκδοσης του παραστατικού.
Στην περίπτωση αυτή, σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων.
Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε μπορείτε να μας στείλετε email στο sales@thelamp.gr ή να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας για να σας δώσουμε Αριθμό Έγκρισης Επιστροφής Προϊόντων.

Διαδικασία Επιστροφής
1.Συσκευάζετε το προϊόν, σε ένα μεγαλύτερο κουτί για την αποφυγή οποιαδήποτε ζημιάς κατά τη μεταφορά.
2. Τοποθετείτε μέσα στη συσκευασία την οποία έχετε φτιάξει τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή (π.χ. ΔΑΤ, ΔΑ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ).
3. Σε περίπτωση επιστροφής λόγω κακής λειτουργίας, περιγράψτε ακριβώς το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.
4. Αποστέλλετε το δέμα, μέσω πρακτορείου ταχυμεταφορών από το οποίο παραλάβατε την παραγγελία σας, υπόψιν Τμήματος Επιστροφών, εντός της ως άνω προθεσμίας.
5. Η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι: 
Στάθης Νικόλαος & Στάθη Αικατερίνη Ο.Ε.
thelamp.gr
Χρήστου Κατσάρη 6
T.K. 45221 Ιωάννινα


Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε πως σε περίπτωση την οποία το προϊόν δεν πληροί τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου.
Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.
Σημειώσατε ότι επιστροφές προϊόντων που δεν υπήρχαν σε STOCK (ούτε στην αποθήκη μας αλλά ούτε και στην αντιπροσωπεία) και έγινε παραγγελία αποκλειστικά για εσάς δεν θα γίνονται δεκτές.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κλπ.).

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 15 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα με έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό του  δικαιούχου που αναγράφεται στο παραστατικό αποστολής των προϊόντων.

Δεν χωρεί υπαναχώρηση σε προϊόντα τα οποία δεν είναι κατάλληλα προς επιστροφή, για λόγους προστασίας της υγείας ή για λόγους υγιεινής, και τα οποία έχουν αποσφραγιστεί μετά την παράδοση, όπως ακουστικά, μικρομεγάφωνα , Hands free, μικρόφωνα κ.α.