Εταιρικό Προφιλ

Ο Στάθης Νικόλαος ίδρυσε το 1995 το πρώτο κατάστημα ηλεκτρονικών στη Χρήστου Κατσάρη 8 ,με το πέρας των ετών η εταιρεία μετονομάστηκε σε   «Στάθης Νικόλαος & Στάθη Αικατερίνη Ο.Ε.», συνεχίζοντας να εξελίσσεται και να αναπτύσσεται πάντα στα Ιωάννινα αλλά πλέον στη Χρήστου Κατσάρη 6 Τ.Κ..45221 και εκπροσωπείται νόμιμα με Α.Φ.Μ. 082749552 και στη Δ.Ο.Υ Ιωαννίνων.

Εξειδικεύεται στη διάθεση λαμπτήρων .
Στα χρόνια αυτά η συνεχής προσπάθεια έκανε την εταιρία να πρωταγωνιστεί συνεχώς στο χώρο της. 
Από τα μέσα του 1997 ενσωματώσαμε στο κατάστημα μας εξειδικευμένο τμήμα για διάθεση λαμπτήρων το γνωστό και κατοχυρωμένο στον τόπο ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΜΠΑΣ με πάνω από 2380 κωδικούς.
Σε μας θα βρείτε  από ένα κοινό λαμπτήρα για το σπίτι σας μέχρι και εξειδικευμένους λαμπτήρες για οποιαδήποτε χρήση (βιομηχανία, πλοία, αεροσκάφη, αεροδρόμια, ιατρεία, αποστείρωσης κτλ.)
Πάντα ο στόχος της εταιρείας παραμένει η αξιοπιστία του εξοπλισμού, η πλήρης υποστήριξη προς τον πελάτη και οι ανταγωνιστικές τιμές.

Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση χρειαστείτε για τον παραπάνω εξοπλισμό ή οποιοδήποτε προϊόν που δεν μπορείτε να βρείτε στην ηλεκτρονική μας σελίδα σχετική είτε με τα χαρακτηριστικά είτε με τις τιμές.
Ευχαριστούμε που μας τιμάτε τόσα χρόνια και ελπίζουμε να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνη σας. Στο καινούριο τόλμημά μας, στην δημιουργία της ιστοσελίδας thelamp.gr με πάνω από 3530 κωδικούς για την καλύτερη και ποιοτικότερη εξυπηρέτηση σας,  αισιοδοξούμε να είστε δίπλα μας.
 
Φιλικά 
Στάθης Νικόλαος & Στάθη Αικατερίνη Ο.Ε.